Meri, sul on tuhat tuju . . .igal hetkel muudad kuju . . .

Käisime nädalavahetusel taaskord ronge pildistamas. Kees oli teinud selleks head eeltööd ning otsinud välja tõeliselt kauni koha Orakei linnaosas, kus raudtee on ehitatud üle mere.


Map of Hobson Bay Walkway, Auckland
Hobson Bay Walkway
Elus esimest korda õnnestus mul siin ka palmi "otsa ronida" 😃
Pool Hobson Bay rannajoonest on ääristatud puidust ja postidele ehitatud jalgteega ning piirkondades, kus saab jalgteelt maha astuda, on hoiatused, mis tuletavad meelde, et jalakäija oleks tähelepanelik veetõusu osas. Tõus on siin tõesti kiire, üritasin seda ka videole saada. Sisuliselt poole tunniga oli kogu rannajoon tundmatuseni muutunud ning kohad, kus Kees alles ronge pildistas, olid jäänud sügava vee alla.


Kees on nakatanud ka mind fotograafiahaigusega. Mul küll muidugi puuduvad oskused ja korralik tehnika, kuid juba on päris suur hasart tekkinud. Eesmärgiks on koguda võimalikult palju pilte elektrikappidest. Ma ei arva, et elektrikappide värvimine oleks tegelikult vajalik tegevus ja kindlasti leidub ka neid, kes on sellise kunsti vastu, kuid seda peab küll nende tänavakunstnike kaitseks ütlema, et vähemalt on nende tööd ilusad.
No vaadake ise, on ju toredad!
Need klõpsud siin, mis ma teiega jagan, on esimesed ja pigem juhuslikult tehtud, kuid nüüd tuleb pidevalt kogusse pilte juurde ja asi hakkab juba ilmet võtma. Võib-olla peaksin ka eeltööd tegema (nagu Kees), kohad välja otsima ja siis pildistama minema. Tegelikult on selline kunst maailmas aina populaarsem (elektrikappidele spetsialiseerunud tänavakunstnikud Uus-Meremaal on nt Paul Walsh (elevant ja pardid) ning Dan Mills)

Ja süsimusta huumorit ka 😉
Haigla territooriumil on prügikonteiner kirjaga "FINGERS" (sõrmed).

Kommentaarid

Unknown ütles …
Tõesti ilusate piltidega elektrikapid. Imelik, et lubataks nende peale joonistada.
Six ütles …
Vähemalt hea, et eraldi konteiner erinevate kehaosade kohta on.. nõme ka ju, kui sõrmed oleksid varvastega segi... katsu sa siis seal neid lapata.
Aga see elektrikappidel olev kunst on tõesti elektriline :D
Lea ütles …
Need olid vist juba utiili minevad varuosad, sest konteiner oli jäetud päikese kätte :D

Populaarsed postitused sellest blogist

Pika valge pilve maa

"Skazka" ja Shakespeare

Ilus ja särav Yazmin